Premium

Získejte všechny články
jen za 89 Kč/měsíc

Dej muži do postele

starou čarodějnici a bude si vážit dámy středního věku, která ráda hraje domino.

Stefanie Seymour, na hlavni stranku mne tento muj oblibeny jeji portret moc nepasoval.

Před časem jsme si s přítelem povídali o nějakém dokumentu na čt2 (já ho neviděl, abyste mě nepodezírali z nějakého nezdravého intelektuálského chování, to přece zní dost intelektuálně, nebo ne?) o manželství po dvaceti letech, docela mě vyděsilo to, co ten přítel tam zaslechl a viděl.

Já však nebudu komentovat ten pořad, na to bychom museli oba, vy, co čtete tenhle řádek a já co ho právě teďka napsal, v tuhle chvíli sedět před obrazovkou a koukat na to. Je ovšem fakt, že 20 let je dlouho, ale v porovnání s čím? Vezměte si dva dny dovolené a dva dny bolesti zubů, jako to psal pan Čapek, vezměte si dvacet let se snem a dvacet let s megerou, poznal jsem lidi, co se po dvaceti letech ještě uměli něžně pohladit i když se nikdo nekoukal, a poznal jsem lidi, co se nikdy neměli potkat, natož mít spolu styk, nedej pánbůh plodný.

Představujte si: Vaše ženská je marod, na vás to leze také, všude kolem zuří epidemie, necítíte se nijak nadvakrát a připlazíte se domů z práce s představou, že vám vaše ženská aspoň odlije trochu svého čaje s citrónem, abyste se takňák zmátořil po celodenní štrapáci. Těšíte se, jaký to bude doma krásný lazaret, až se tam dovlečete. Potud sen.

Realita je to, co se ozve z ložnice, když za sebou zavřete dveře a z posledních sil se zouváte: "Poslechni, to nemyslíš vážně, od rána se tady musím dívat na ten bordel, cos tu po sobě nechal, okamžitě pojď sem a ustel si ten svůj brloh!" Kdyby vám bylo jen o chloupek líp, tak si ty ještě teplé boty zase nazujete a bez jediného slova odkráčíte do poněkud zakouřené místnosti, kde vás přivítají docela jinak. Oni teda vítají spíš vaše peníze, ale aspoň u toho se usmívají. Ale vám je opravdu blbě a tak se do té ložnice teda vydáte. Tam leží váš v nedbalkách anděl, kterému očividně už je poněkud lépe, a jedním dechem pokračuje: "Miláčku, a víš, na co mám ještě chuť?"

Dál už netřeba mluvit, seberete se a ty boty si opravdu obujete, neboť svého anděla milujete dinosauří láskou, vydáte se po těch schodech zase dolů, do té sloty, zamíříte za roh do kšeftu, kde koupíte deset deka hlívy ústřičné, kysané zelí, smetanu, domácí klobása dřímá v ledničce jako odsouzenec k smrti ve své cele, tak se udržíte a žádnou další neberete, překonáte sám sebe jako kosmonaut v porouchaném hvězdoletu, vylezete ještě jednou ty zatracené schody, zaobíraje se myšlenkami na vybudování nějakého systému, který by vás dopravil do čtvrtého patra bez výtahu, než to vymyslíte, ty schody vyjdete ještě bilionkrát, no a pak už budete doma a pustíte se do toho.

Váš anděl miluje vaši zelňačku, oloupáte tedy cibuli a zahájíte operaci, takřka milostnou předehru, která bude trvat tak asi den nebo dva, než váš anděl ještě trošku pozdraví, nejste přece krotitel. Než to všechno upatláte, nejdřív, NEJDŘÍV!!! ochutnáte tu fantastickou tlačenku, co jste koupil včera, ale potichu potichoučku, ať se anděl neprobere, to by vás zhoukal, že když se vaří nějaké jídlo, nemá se přece pojídat něco jiného, jak by andělé mohli rozumět vašim touhám, oni touhy neznají, nemajíce jich. Anděl nemůže tušit, že zelňačka by připomínala polévku dobročinných spolků, co se o vánocích rozdává na náměstích, kdybyste ji vařil hladový. Nakonec, až jestli zbude místo, tak ochutnáte ty hlouposti kolem zelňačky, jsem přece masožravec a predátor. Dáte si pak talíř již hotové zelňačky, pak si oba ještě trošku přidáte, pak až do večera budete chodit kolem hrnce na sporáku pod různými záminkami lovit každý to své, muž jako lovec kolečka klobásy, žena jako obdělávačka půdy a sběračka bobulí a kořínků kousky hlívy a brambor. Tak se stane, že jsem měl jen velmi málo příležitostí ochutnat svou zelňačku druhý den, kdy už je správně odležená.

Voda z ledovce a křepelčí vejce s kaviárem jsou fajn, až už přežraný člověk nemá místo v břiše, tohle se tam vždycky vejde, příroda to zařídila moudře, zkuste sežrat kilo chobotnic nebo ústřic nebo kaviáru, ale kilo tlačenky? Nima problema. Jen tím chlebem neplýtvejte, tím si pak otřete prsty.

A víte že můžete mít pravdu? Proč se s tím dřít, že jo? Přítel mně to také potvrdil. Namísto skákání kolem anděla začal šetřit na tu kouzelnou nafukovací paní, která je udělaná podle panenky Barbie, přesně z toho roku, co ji udělali podle Stefanie Seymourové.

Autor: Jiří Pospíšil | neděle 1.2.2009 9:30 | karma článku: 16,15 | přečteno: 1795x
  • Další články autora

Jiří Pospíšil

Můj zdejší blog mně připomíná

dráždění erotogenních zón frigidní milenky.

28.2.2009 v 9:30 | Karma: 22,18 | Přečteno: 2252x | Diskuse| Ostatní

Jiří Pospíšil

V žádné kuchyni

by neměla chybět myčka na nádobí, nejlépe nějaká sladká a mladá, která by na sobě měla jen zástěru a nic jiného.

27.2.2009 v 9:30 | Karma: 21,35 | Přečteno: 2780x | Diskuse| Ostatní

Jiří Pospíšil

Byla krásná, byla milá…

Tahle slova Jiřího Suchého mě napadla, když jsem tu ženskou poprvé spatřil. Na první pohled na ní bylo všechno akorát, ale při bližším ohledání se to zvrtlo.

26.2.2009 v 9:30 | Karma: 16,96 | Přečteno: 2566x | Diskuse| Ostatní

Jiří Pospíšil

Také si čtete na záchodě?

Na světě žijí jen dvě základní rasy lidí, žádná bílá, rudá či žlutá nebo černá plemena, jak nás učili v přírodopisu, lidstvo se dělí na dva základní druhy: Ty, co na WC čtou, a ty, co je za to srdečně nenávidí.

25.2.2009 v 9:30 | Karma: 20,17 | Přečteno: 2130x | Diskuse| Ostatní

Jiří Pospíšil

Jsme opice chladného Boha.

Tahle věta mě napadla, když jsem četl lákání přítele k práci s hudbou na počítači. Psal tehdy: „Na počítači můžeš zkoušet komponovat třeba pro celý symfonický orchestr, nahrávat si sám klidně pětičlenný pěvecký sbor a pak si tam nastavit akustiku jako v chrámu. Dokonce si můžeš vybrat v kterém.“

24.2.2009 v 9:30 | Karma: 12,80 | Přečteno: 1511x | Diskuse| Ostatní
  • Nejčtenější

Studentky rozrušila přednáška psycholožky, tři dívky skončily v nemocnici

25. dubna 2024  12:40,  aktualizováno  14:38

Na kutnohorské střední škole zasahovali záchranáři kvůli skupině rozrušených studentek. Dívky...

Tři roky vězení. Soud Ferimu potvrdil trest za znásilnění, odvolání zamítl

22. dubna 2024,  aktualizováno  14:47

Městský soud v Praze potvrdil tříletý trest bývalému poslanci Dominiku Ferimu. Za znásilnění a...

Takhle se mě dotýkal jen gynekolog. Fanynky PSG si stěžují na obtěžování

21. dubna 2024  16:37

Mnoho žen si po úterním fotbalovém utkání mezi PSG a Barcelonou postěžovalo na obtěžování ze strany...

Školu neznaly, myly se v potoce. Živořící děti v Hluboké vysvobodili až strážníci

22. dubna 2024  10:27

Otřesný případ odhalili strážníci z Hluboké nad Vltavou na Českobudějovicku. Při jedné z kontrol...

Rusové hlásí průlom fronty. Ukrajinská minela jim přihrála klíčové město

24. dubna 2024  11:40,  aktualizováno  15:50

Premium Jako „den průlomů“ oslavují ruští vojenští blogeři pondělní události na doněcké frontě, kde se...

Podmínky míru musí určit Ukrajina, říká ministryně obrany Černochová

29. dubna 2024

Premium Ministryně obrany Jana Černochová (ODS) o sbírce na munici pro Ukrajinu, komunikaci náčelníka...

Vědmy jdou do akce. Mladé dronařky tvrdě cvičí a chystají se na Rusy

29. dubna 2024

Premium Ukrajina (od zpravodajů iDNES.cz) Válka na Ukrajině je v nemalé míře válkou dronů a technologií. Ukrajina, ale i Rusko je vyvíjejí,...

Americkou Oklahomu a okolní státy zasáhla série tornád. Úřady hlásí čtyři mrtvé

28. dubna 2024  22:16

Nejméně čtyři mrtvé si vyžádala série tornád, která od sobotního večera zasáhla Oklahomu. Podle...

Nikdy nekončící hrozba. Finsko si zvyká na nový vztah s Ruskem

28. dubna 2024  20:49

Ozbrojení finští pohraničníci na běžkách střeží východní část země, nejnovější a nejdelší hranici...

Nespí vaše dítě? Přečtěte si, jak nespavost vyřešit
Nespí vaše dítě? Přečtěte si, jak nespavost vyřešit

Nespavost a problémy se spánkem se v různé míře objevují až u 30 % dětí. Mohou se projevovat častým buzením, problémy s usínáním, brzkým vstáváním...

  • Počet článků 376
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1239x
Miluje pravdu natolik, že si ji sám vymýšlí včetně citátů.

Seznam rubrik

Oblíbené blogy