Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
E

eNden

13. 2. 2009 12:07
Já bych si

tedy tipla, že autor žádným takovým neduhem netrpí, ale moc rád by trpěl aby byl trendy. Ten, kdo v současné době nemá žádné kožní nemoce, jakoby nebyl. ;-D

0 0
možnosti
KT

Ježikača

13. 2. 2009 11:28
zase jste mě přived do ledničky...

a slunko v prášku, tedy solárium, už jste zkusil?

0 0
možnosti
JM

Hucul

13. 2. 2009 11:00
Hezky napsane!

U prvniho odstavce jsem se od srdce nasmala a nad ostatnimi slintala... az na ty lupenkove. Manzel to ma taky, slunicko mu to jen zhorsuje, more mu to zhorsuje, leto mu to zhorsuje, zima mu to zhorsuje... Dokud zil za polarnim kruhem, nemel ani lupy, tady v jiznim Svedsku to vypada, ze se chce svliknout z kuze. Zkusil i dietu, mesic a pul zil, chudak, jen o suche ryzi, ale nezabralo to, zjevne to ma reakci na prostredi.

0 0
možnosti
MB

brlayz

13. 2. 2009 10:31
Na tu lupénku

zkuste nejíst maso, špek, sýr, pražený chleba, šunku a hovězí vývar. Prostě maso, uzeniny, pečivo, mléčné výrobky atd. Když to vydržíte půl roku, striktně a bez vyjímky, a budete si hlídat přísun všech vitamínů a minerálů, lupénka se zlepší - u mladého člověka občas i úplně zmizí - u vás by se mohla aspoň zlepšit.

Doktoři mají snahu veškeré jevy na kůži řešit externě (masti), případně PŘIDÁNÍM určitých látek dovnitř (léky), když někdy stačí pouze některé "látky" vynechat.

0 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS